Kommende aktiviteter

Aktuelt fokuserer vi på konkrete, lokale initiativer. Vi hjælper til med, at man danner lokale ridelaug omkring konkrete geografiske områder, hvor det er muligt at forbedre mulighederne for at ride i naturen. Det foregår bl.a. gennem Facebookgrupper, se fx https://www.facebook.com/groups/2497248493659523

Også på landsplan går udviklingen i retning af at udvikle lokale ridelaug, der kan forestå anlæg og vedligeholdelse af lokale ridespor, se fx https://www.ridespor-danmark.dk/

NB. Årsmødet er udsat pga corona. Vi melder ud, når vi kender en ny dato.

Årsmøde i Friluftsrådet – og ja, det vedrører også ryttere…

Den 27. oktober er der årsmøde i Friluftsrådet Midtvestjylland – og du er inviteret! Friluftsrådets nye struktur betyder, at vi i fællesskab har flere kræfter at arbejde for bedre ridestier og bedre adgang til naturen for alle. Men vi har brug for din opbakning. Så meld dig til årsmødet senest den 20. oktober til formand Benny Pedersen på viumoest@gmail.com eller på tlf.: 40 45 82 83.

Hvor: I Troldhede Sports- og Kulturcenter, Idræts allé 1, 6920 Videbæk

Hvornår: Den 27. oktober kl. 19.00

One Reply to “Kommende aktiviteter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *